Htar klang

Ada tak yg baru bersalin di htar klang.. Atau shah alam? Boleh share experience tak mommy? Kalau ikut alamat.. Kena pergi htar.. Tp hosp shah alam lg dkt ngn rumah.. Dilema

1 Balas

stay meru ke? lebih baik bersalin di htar. fasiliti, nurse, doktor semua tiptop kat sana. and htar lagi ramai doktor pakar compare to shah alam. akak sy kerja hospital shah alam pun prefer bersalin di htar ✌🏻

1mo ago

Hehe area2 situ laa.. Yeke.. InsyaAllah cuba bersalin kat htar la mcm tu... Tq awk..