due date 13/3

ada tak yang sama macam saya due date 13/3 tapi tak bersalin lagi sampai sekarang , sekarang saya 40w 1 hari doc bagi masa lagi 6 hari kalau tak dia suruh serah diri untuk induce , tapi saya asyik overthink je takot baby berak dalam perut ke ape ² 😭 , tanda ² bersalin masih takda lagi bukaan pun takda , ada tak tips untuk cepat ada bukaan mommy ? #newmom

1 Balas

sama la kita..masih takde tanda..mmg suka dy nak lama2 kalini..kdg rse pasrah sgt, tp hopefully nk normal la..baby cpt la keluar..sakit2 mild contraction tu krp je rse..tp langsung takde tanda2 nk bersalin😭😭😭😭

3mo ago

blom dpt tarikh lg, tp nurse dh remind klau tak lahir lg, mmg kne serah dri utk induce..rse mcm mental down dah, tggu2 tanda takde lg..penat dah bdn ni, penat dah pujuk..