Mesin check gula dalam darah

Ada tak yang pernah guna jenama ni. Ok tak bacaannya ? Sangkut gdm, Doc suruh pantau gula sendiri bermula esok dan nak tanya biasanya sampai bila ye perlu guna ni? #firstmom #ingintahu #pleasehelp

Mesin check gula dalam darah
4 Balas

Kalau saya, nurse tu minta saya bawa dulu mesin tu jumpa dia. Check sama sama dengan mesin dia. So kalau bacaan lebih kurang dengan mesin diorang kira mesin yang kita beli tu okay. Macam saya bacaan okay. So nurse bagi tarikh buat BSP tu sebuan sekali je.

10mo ago

Ye sis, td pg dh jumpa nurse dh cuba buat yg first then sama dgn yg kk punya cuma beza 1 point guna mesin sndri 4.5 guna kk punya 4.6 begitu.. hopefully bacaan ok nanti mlm. haritu masa minum gula bacaan x tinggi sgt tp doc risau tu yg kna buat juga..

guna smpai nak bersalin tak silap saya. dr ckp klau result okey masa check tak perlu dtg kk 2 kali sebulan. kita akan dipantau online ja just bgi record kt nurse yg pantau tu. klau result ad problem mmg kena 2 kali sebulan la jwapannya hahaha.

10mo ago

hehe ye sis, harini dh start buat. nanti mlm kna hantar results kat nurse tu so far bacaan ok, harap² dinner nanti xsangkut 🤭

klu sangkut gdm akan guna bnda ni smpai bsalin

Dr tak bagi tarikh ke?

10mo ago

Dia suruh cek esok je sis 4hb , 5hb ada temujanji checkup followup dgn Dr.