Sembelit 😖

ada tak yang macam saya? harini dah masuk 17w.. rasa sembelit tu real betul.. adoi sampai menangis nak teran 😭seksanya rasa.. sekali keluar 💩 seketul besar 😅 nak minta tolong pun macam orang tak boleh buat apa².. setengah jam dalam toilet.. #JUST2SHARE #firstmom

2 Balas

cuba makan stool softener, boleh beli kat farmasi. ada banyak brand, duphalac, lactul, avelac. dia jenis syrup, rasanya manissssss sangat. sy dulu beli time pantang sebab nak elakkan rasa sakit nak membuang lepas bersalin tu 😅

Saya makan ostematrix shaklee. Sblm ni sembelit 30 minit dlm tnds, skrg alhamdulillah dh mudah membuang