Tips keringkan susu badan 🥲

Hi ada tak yang berpengalaman dan pernah lalui macam sya? Saya baru habis berpantang Baby 6week now 1month 2week saya terpaksa kembali berkerja secepatnya dan kini terpaksa pakai susu formula sepenuhnya sebab saya kerja 12jam sehari dan anak tinggal duduk dengan mak ayah di kampung 😭🙏🏻 #keringkan susu badan ada Tips tak?#bantujawab

3 Balas

kalau saya tak bg baby df , tak pam . nanti susu kering .. cuma bagi sy baik bg baby minum susu badan sis , sbb tk smua ada susu badan 🥺 sy teringin nk bg baby susu badan tapi hmm susu sy tak banyak sbb salah saya sbb tak pam n tak bagu dia direct

taknak pam dan simpan buat stock utk anak ke

ala ruginya. jgn la stopkn. pam la sis