Janin semakin mengecil

Ada tak yang ada pengalaman janin semakin mengecil...scan 36weeks 2.9kg...38weeks +5days 2.7kg #seriusnanya #ingintahu

2 Balas

tgok cara scan kot sis, berat ni estimate sahaja berdasarkan purata badan baby.. sy pun scan 37w5d week berat baby 3.2kg(time ni dr scan laju je x sampai 10min settle), smlm scan 38w5d tetiba jadi 3kg je (yg ni dr scan lama, click betul² ikut garisan).. dr lain² yg scan tp pakar o&g.. diorg kata normal je.. nt kalau baby lahir berat dia x sama pun ikut scan tu ada +- mungkin akan lebih berat/ringan.. semoga baby kita baik² je dalam rahim ni, dah x sabar nak jumpa🥰

better awak ke hosp. la, risau juga, sbb anak saya dulu mcm tuh, makin mgecik juga, so kena czer.