Minggu berapa perlu daftar hospital bersalin

Hi, ada tak yang ada pengalaman buat monthly checkup dekat klinik swasta je sepanjang pregnant ? Betul ke lepas 28 minggu nanti kena sambung checkup dekat hospital yg kita nak bersalin? Selalu nurse bising tak kalau buku pink swasta ?#ingintahu #bantujawab

2 Balas

kena make sure buku checkup swasta tu se complete buku checkup kk. klu x complete tu yg hsptl bising. tp sy xpasti psl smbung checkup tu..rasanya takde pun. melainkan awk or kndungan ada masalah...tp tu pun kena pergi kk dlu.