Hi mummies

Ada tak sni mummies tak ada selera makan nasi? sy dah 2hri tk sentuh nasi.. x muntah2 teruk just mual2 mcm tu je tp tak ada selera nk mkan..korang gnti mkan apa klu tak ada selera? btw hari ni sy dah 8week.. #firstmom #ingintahu

3 Balas

hi. saya berselera mkn mash potato, spaghetti. tu je yg rasa boleh telan. & banyak makan buah, salad. air jus orange/apple aloe vera tu. 😂 tapi waktu mlm tu ttp muntah. repeat la smpai takde mual. 🥺

2y ago

pagi sampai petang elok je. sampai malam habis semua dikeluarkan. hahaha. takpe sis, ikut jee makan yang sis rasa berselera. ❤️ Insyallah, nanti lama lama okay tu..

me too mummy but still makan juga tau sikit sbb baby nk membesar boleh ganti buahan dan sayuran 😘

2y ago

good mummy makan rebus dan sup sup kurangkan minyak okay 🥰🥰

sama dgn sy sis,sy baru nk msk 6 mggu,tp sy ganti mkn apple hijau . alhamdulillah boleh makan.

2y ago

Alhamdulilah.. sy pun ada mkn apple hijau juga.. tp yg pling best mkn mangga yg asam tu sy pling suka😆