2nd trimester

Ada tak sini yang bila masuk 2nd trimester breast dia dah tak setegang masa 1st semester? Kadang risau breast saya ni boleh hasilkan susu ke takk sbb mcm tak membesar and back to normal je… now 18 week & 4 days

8 Balas

2nd trimester breast dah berat😂 klau pkai bra mmg sakit ,, dah cek doc,alhamdulillah normal ,breast dah mula nk menghasilkan susu,denyut2 n rasa macam kena tikam gan bende tajam😅, so far alhamdulillah sbb buat urutan manja je dekat breast,, sbb takut ada ketulan ke apa

saya pulak tkde besar gitu je tp mmg sakit je . masuk trimester 2 tak skit sgt pun . dah kurang sakit tp takde beza gitu jela . cuma kadang puting rasa berdenyut . tu pun kekadang je .

klau sy breast da x keras dan sakit , tp mmg saiz mmbesar dan kembang area puting. bra kena tukar da. tp puting masih sakit dan membesar. now 16 week

sy skrg 2nd trim ap yg sy rasa breast sy kdg tegang kadang lembut je...tpi sentiasa sakit pada bahgian puting je rasa denyut" normal kan?

Saya taktahu wak. Rasa berat ke apa taktahu💆🏼‍♀️ saya tggu misi cek je nanti

inshaAllah bole, besar ke kecik akan ada je susu.

saya takde rasa ape2 .. biasa je ..

saya sis.. Baru Masuk 2nd trimester..