Rahim Terbalik

ada tak sesiapa yang alami keadaan ni dan pernah mengandung? sakit ke? ada apa2 masalah tak? boleh kongsi pengalaman? #SeriusTanya

3 Balas

x sakit. sy baru bersalin thn lps bersalin normal, thn ni mengandung lg dh nk beranak dah bulan 6 ni. kak ipar pun rahim terbalik anak 3 semua bersalin normal. x sakit n xde masalah pape. rahim terbalik ke tak terbalik xde kaitan dgn susah preggy ke susah beranak ke.

okay je. takde masalah. itu hanya kedudukan rahim. kalau awak google, kedudukan rahim ni mcm2. takkan ganggu proses persenyawaan/penempelan/mengandung/bersalin. sakit jauh sekali.

Saya rahim terbalik, alhamdulillah dah 3x mengandung. Rahim kita ni normal je, boleh mengandung mcm biasa.