Spondylosis dan pregnant

Ada tak sesiapa sini yg ada slip disc or spondylosis atau sakit blkg jenis mcm tu?mcm mana korg treat eh? #advicepls #bantusharing #firsttimemom #11weeks #needhelp

2 Balas

sye slip disc l4 l5. mula2 1st trim krg sakit. masuk 2nd trim dh mula sakit2. 3rd trim lagi sakit. so masa baring sye akn ltk bantal dkt bwh pinggang sikit. duduk mesti alas bantal dkt blkg. and sye x pegi travel jauh2.

2y ago

thanks share.tu yg risau.sbb dulu masa nak ttc dr dah ckp.but dia xde suggest pape treatment pun.selain fisio.awak ada tips lain?

Saya ada slip disc..s1/L5 sampai x boleh jln langsung hampir sebulan.. pegi hosp doc cucuk masuk gel kt pinggang dh x sakit dh skrg.. alhamdulilah..tp injection tu sblum pregnant