Sakit di pusat

Ada tak sesiapa penah rasa sakit di pusat masa pregnant? Rasa sakit kejap je dlm berapa saat. Kenapa ye rasa sakit di pusat tu? #pleasehelp

1 Balas

sama saya, saya ada google kata ligment bulat ap ntah, ce sis search, saya kdg2 je rasa, kdg tak, tapi kdg sehari kerap jugak, mgkin baby nk besar kot kan. Insyallah x de ap, kalau sakit sngt boleh cek doc, saya dia bukan sakit tapi lebih menucuk mcm tu🤭

1y ago

Saya rasa mcm ditarik gitu. Rasa tegang je. Tapi sakit dlm berapa saat je. Confuse normal ke tak