Anak kuat menangis waktu petang

Ada tak sama macam saya? Baby saya baru 2 bulan asal petang je mesti nangis atau pun lebih mudah nangis . Dah check pampers, dah bagi susu, dah sendawakan, dah sapu minyak kat perut, dah urut-urut perut dia, dah bawa main and berinteraksi dengan dia tetap sama asal petang je nangis. Kalau petang-petang macam tu, saya nak tido kan dia mesti nangis lebih-lebih lagi time saya ayunkan dia, tangisan dia tu macam dia marah sangat time dalam ayunan tu. #pleasehelp #firsttimemom

1 Balas

Berapa kali nap time? Macam overtired. Baby kalau overtired memang akan meragam nangis2

9mo ago

3-4 kali awak nap time dia