Janin belum nampak 6 minggu

ada tak pengalaman mommies yg scan 6 minggu tp nampak kantung kosong je ? #firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #firstbaby

2 Balas

sy scan masa bacaan doc 6w , tp scanned baca 4w kantung kosong . lepastu w7 6d sy mcm senggugut gerak siked sakit. sbb kan risau terus g klinik dan scan and alhamdulillah dah nampak janin & heartbeat 💓 tp buku pink x bukak lg. lambert lg appt kk 🤣

Normal je, saya 6w pun kantung je nampak lepas tu ulang balik scan 7w alhamdulillah nampak dah heartbeat dia 🥰

2y ago

Aminn semoga semua urusan kita dipermudah ❤️