Overdue ada tak

Ada tak overdue mcm saya ? Patut nya sy bersalin 10/10 tp takda sbrang tanda dancDoctor bg tarikh 16/10 serah diri , sy nk tanya tak bahaya ke baby dok dlm lama-2 sy tkda gdm or apa-2 masalah#seriusnanya #firstbaby #advicepls #ingintahu

8 Balas

Bnyakkn berjalan, buat aktiviti macam biasa. Saya bersalin awal 2 minggu dari due. Sbb banyak berjalan, kemas rumah. Cuba ok

sy pula dah EDD16/10..harini 14/10 pun masih takde tanda nak bersalin lgsng. doc suruh dtg terus 16hb tu utk induce.

Sama mcm sye ank first, ikutkn due 12/10 tpi bby masih selesa dduk dlm perut lgi😌16/10 bru dpt tarikh masuk ward

paling lama sampai tarikh yg Dr bagi tu je lah. lama sangat tak boleh. nanti terlebih besar,

sama dengan saya, saya due 9/10 dia bagi sampai 15/10 tapi baby nya nak keluar 12/10 😂🤣

sy harini cukup 40w.pun x de tanda².doc bagi lagi seminggu sampai 22hb ni utk serah diri.

kita sama la due 11/10 tapi bby x nak keluar lagi tarikh serah diri 17/10.

sama la saya, due 11/10 tapi baby still taknak kuar. risau pulak