Alahan masa 7 bulan

Ada tak org yg mcm saya masa awal2 pregnant tak dak alahan apa.. Boleh memasak menumis mcm biasa. Muntah pon ada hari tak tiap2 hari. Tp bila dah masuk 7 ke 8 bulan nih jadi cepat kembang tekak. Nak masak tengok ayam tu pon dah loya. #ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

sama dgn saya, awal masa first trimester mmg muntah², masuk second trimester alhamdulillah okay, third trimester muntah² dtg balik 🫠

2y ago

ok ni sama sangat dgn saya🥴 sensitif dgn bau semula

normal