EMOSI DAN TEKANAN

ada tak mummy yang sangat dan terlampau sensitif hinggakan bende sikit tu sampai buatkan menangis setiap malam dan terasa tk berguna lagi utk suami walaupun bende tu tak ad kenaa mengena dgn perhubungan tp emosi dan mental saja buat kita tertekan cuba anda luahkan setakat ini kehamilan anda 🥰❤️‍🩹#pleasehelp #ingintahu #firstmom #bantusharing

2 Balas

Saya ni marahkan kucing pun saya menangis teresak sis , sampai mintak maaf sebab marah tapi emosi tu Allahu . Ni tengah sakit pun nangis je setiap hari sebab susahkan suami em

2y ago

hmm kuat tau mummy , hm saya pun sama emosi ni allahu makin kuat betul terasa tapi dia sllu sakat marah dia banyak2 nanti anak kluar muka dia baru tahu hahahahah

I feel you mummy, kadang tu tiba tiba rasa nak marah pun ada 😭 padahal takde apa pun 😭😭

2y ago

kan mummy rasa cm ya allah aku ni tak guna utk sesiapa rasa menyusahkan pun ada tapi bila fikir balik waktu da normal bende tu tak ad apa pun dan suami pun tk marah apa pun sbnarnya 😢😢 semoga kuat mummy