Tanda bersalin

Hi, ada tak mummy yang mengalami sekarang ni miss v keluar cairan putih jernih + ada keputihan sikit sikit. Normal ka atau tu tanda nak bersalin ( leaking ). Sekarang saya 36 minggu 4 hari ada gdm & positif gbs #ingintahu #firstmom

1 Balas

tanda awal keluar cecair putih cair macam air kencing, xde bau,xpekat...awalnye skit then basah ...itu tanda awal leaking...klu rase xde sedap ati better trus ke hospital...Ade kmungkinan boleh bersalin awal bcoZ of gdm prob