Alahan teruk

Hi , ada tak mummy yang masih alahan teruk 11 weeks ? Saya sampai sekarang tak boleh bau masakan dan makan masakan tu .. hari2 minum air manis untuk bagi kenyang dan makan biskut + buah2 itu pon masih muntah juga.. doctor bagi ubat tahan muntah tapi tetap sama.. #firstmom

4 Balas

saya msa 16weeks hritu alahan masih ad lg sis.. tp slow² berkurang.. dri 5w smpai 16w mmg sngsara muntah² 😅.. lain org lain pengalaman..

anak sy 2 org masuk 14w baru kurang alahan. anak ke 3 alahan hanya 2minggu ja.

Makan ubat tahan muntah veloxin tu sis. InshaAllah nanti okay ❤️

sama dgn Sy..xboleh bau tumis2,nasi lgi xboleh masuk