Ada tak mommy2 yg dah start bekerja?

Hi ada tak mommy2 yg dah start bekerja? Boleh share pengalaman tak? Saya nanti kerja 12 jam.. Nak berhenti, kewangan x stabil pulak. Tp rasa syg nak tinggalkan anak. #firstbaby #firstmom

2 Balas

Saya sis, baru 3hari start kerja ☺️ jangan stress² . Penat tu mmg ada, nak jaga anak , uruskan rumah lagi fuhhh apa² pun mommies kuat 💪🏻

saya sis . ank 3 bulan , tinggal dgn mak mertua saya di sabah , saya kerja di selangor . rindu tu mmg rindu tapi kena kuat la demi anak .

1y ago

Semoga awak kuat, semoga kita kuat. Kita bukan saja2 nak tinggal anak2 utk keperluan mereka di masa hadapan jugak. 💪🏻