Sedekah barang newborn

ada tak mommy2 yang baik hati nak sedekah beberapa baju baby, lampin, selimut dan lain2.. due date bulan 7 ni tapi saya baru mampu beli 5pasang baju lubang, sarung tangan kaki dan lampin.. #pleasehelp

2 Balas

pampers boleh mntk sample dengan mana2 jenama pampers. Sy mntk dgn Drypers haritu dapat yg besar. mntk dgn merries, mamypoko, Huggies dapat yg kecik2 (2-4 helai bergantung jenama). boleh la utk pakai bila baby lahir nanti. alhamdulillah.

due date sama dgn saya tapi saya 1 apa pun tak beli lagi 🥺 hanya ada barut , tu pun kakak ipar bagi