Journey of 5w1d

Hi, ada tak mommy2 mcm saya yang kerap cramp or senggugut di bawah perut. Lagi2 waktu mlm tengah lena tidur. Rasa senggugut tu sakit yakmat. Kkdg berjalan byk pon jadi. Tapi xde spotting apa pon #firstmom #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

sama sis 😂 time nak tidur tu cramp sangat tapi tak boleh lawan sakit period pain. period pain lagi sakit 🥺

Kalau tak ada spotting, normal sis, sbb rahim nak kembang, kalau sis cramp dn ada spotting, terus ke emrgncy ya.

Kdang2 la time bnyk buat kerja rumah,