Kahak ketika hamil

Ada tak mommy2 di sini yang pernah alami kahak yang teruk waktu pregnant, keje nak meludah buang jee. Kahak tu sampai kehijauan. Kadang2 putih mcm air liur je, then bangun pagi mmg kahak, apatah lagi kalau makan makanan manis.. ada tak ubat yang korang consume dan berkesan? Sebab saya ada pegi amik ubat dah dekat klinik, antibiotik dan cair kahak, tapi sama je result.. adakah sebab alahan? Anyone? Help🥹tak tahan sgt, btw saya pregnant dah 29 minggu.. and ank first#pleasehelp

1 Balas

Normal sis..sy pn dr awl pregnant cm tu..mmg xhilng..rse tu pn sejenis alahan jgk..mgkin lps branak nnt bru hilng kot..brsabar je la dlu..