Pregnant anak belum msuk 1 tahun

Ada tak mommies yg dh usaha rancang ( tak kisah guna kaedah apa termasuk sendiri ), tp end up pregnant lagi? Mcm mana nak urus emosi? Saya belum bersedia sbb anak 1st bru nk masuk 9 bulan. Then mcm trauma sbb anak 1st dlu ada op usus masa bru lahir & 7 bulan. Skrg alhamdulillah dh sihat makin ok. 🥲🥲🥲 Suami & saya dh berusaha utk rancang, tp kalini lekat pula. 🥺#pleasehelp #advicepls

1 Balas

Sis guna perancang apa? Atau rancang sendiri? Takpa anggap je rezeki. Lepas bersalin nanti kena rancang betul2.

1y ago

rncg sndiri.. bulan ni tk sgka pula boleh lekat.lpasni mmg kena ambil depo terus .