hi moms ! nak tnya pasal amniosentesis ( cairan ketuban)

ada tak mommies yg ada pengalaman ambil sampel amniosentesis ni ? jika ada share 🥺 apa risiko dan kebaikan nya . #firstmom #ingintahu saya risau keselamatan bby 🥺

1 Balas

kebaikan dia kita dpt detect masalah bby samada normal @ abnormal kita punya genetik. klau tak keberatan, sis boleh share knp doc minta buat? doc skn scan dulu tgok kedudukan bby dkt mna. lepastu doc akn cucuk perut ambil air ketuban tanpa kena kita punya baby. insha Allah smua akan baik2 shaja sis.

5mo ago

sekarang macam mana keadaan anak sis ya? sbb saya pun tengah alami benda yang sama