Berat turun

Ada tak mommies yang preggy tapi berat turun ? Bulan lepas berat turun dalam 700g nurse bagi tarikh checkup semula semalam, dan berat maintain sama macam bulan lepas. Normal ke tak ye ? Btw saya dah 15w

4 Balas

yess...normal je awal² ni. kalau ade alahan tu nurse faham je. sy skrg 12w dh turun 7kilo tp sbb kitenye gemuk mmg x nmpk la susut ke ape

9mo ago

kitanya tak lah gemuk pun, BMI normal je. bila bagitahu husband berat turun 2kg pun dia boleh tengok kat perut (dah nampak baby bump) pastu tanya, kat mana turunnya?? 🥲