Injection selepas melahirkan (yang mengandungi khinzir)

Ada tak mommies yang pernah pakai injection di paha kaki ni selepas melahirkan untuk mengelakkan darah beku ke paru paru ? nak tanya boleh ke kalau inject di paha kaki yang berbeza ? ke perlu guna regular paha kaki yang pernah inject sahaja?

1 Balas

mana2 cucuk cair darah mmg cucuk selang seli. hari 1st kiri, hari 2nd kanan...ulang2 smpai habis jarum.

1mo ago

masa ank 1st sy ulang2 cucuk 4 tempat. peha dgn lengan. ank 2nd ulang2 cucuk peha saja