Ubat cair darah

Ada tak mommies yang ada pengalaman makan dan cucuk ubat cair darah? Kalau ada nak tanya, ada yang dah selamat bersalin ke? Baby okay ke ?? Ada masalah tak? #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

5 Balas

ubt cair darh le bgss. tuk beby n si ibu. x bgs doc x kn bg hihihi. alhmdulah sy selamat bsalin thun lpas sgn conditions beby n sy sht alhamdulilah

2y ago

Tahniah sis, alhamdulillah. Thankyou sis share pengalaman ☺️

ramai je yg mkn. and bby ok. xde mslh pon. kalau doc suruh makan, please mkn yer. bahaya kalau x makan.

2y ago

alright thank you for the response ☺️

sy..ok je..slamat anak..ni tgh pregnant anak 2nd..kna makan jgk..dktor tkt risiko drh tinggi tiba2

2y ago

Alhamdulillah , semoga dipermudahkan sis urusan. Thankyou share pengalaman ☺️

Saya start baru2 ni. Tertanya yang sama juga

2y ago

Aah sis kita percaya doctor kita je

sy pun doc srh mkn jgk, ada jgk masa xingt mkn..

2y ago

semoga dipermudahkan sis, saya selalu buat alarm untuk make sure tak skip ubat.