Nipple Crack

ada tak mommies sini pengalaman nipple crack sebelum bersalin? saya start preg ni nipple saya crack smpi skrg 29w ada smpi tercabut pun, lpstu saya pakai mama choice krim tu ok sikit tpi still crack juga #bantujawab macam mana ye nk hilangkan crack tu?

2 Balas

sy jd mcm eczema area breast teruk gila masa 2nd trimester.. pegi klinik swasta dia bg aquos cream.. okeylaa bila sapu.. tp gatal bila berpeluh tuhan je tau.. pastuh masa check up kat kk dia sruh sy tukar sabun mandi.. kena guna sabun yg low ph, organic no chemical.. skrg sy guna sabun baby je.. baby x kluar lg tp maknya guna sabun dia dh.. hahahaha.. tp alhamdulillah xde gatal² dh lepas tuu..

basuh slow dan lembapkan nipple sentiasa. kalau ada kerak², buang slow²