perut rasa cekang

ada tak momies ii yng pernah alami perut cekang/mengeras mcmni sbb apa ya? taktahu knp first time mcmni 😣 #trimester2 #22weeks #anakfirst

2 Balas

Sma la..22w2d..perut dok rasa cekang/mgeras je🫠..tido mmg xlena..mcm2 tukar posisi..kalo bring tulang rusuk pun rasa sakit..tny doc@nurse dorg ckp normal baby nk mbesar🥲..

perut nk membesar nk bg ruang lg utk baby. klau sakit terlalu kuat n x hilang2, sila segera jumpe doc