Pregnant ke?

Ada tak kat sini mommies pernah mengalami benda yg sama macam sy? Sy dah lewat period 5 hari, cek upt -ve. Semalam cek pon -ve. Tapi tak tahula kenapa lps 10min check nampak samar2 sgt line 2 tu. Sy tahu after 10mins invalid. Just nak tahu ada tak mommies pernah mengalami benda yang sama, n ape tindakan mommies lps tu... #ingintahu #firstmom #bantujawab

1 Balas

sy tgu smpai next period. klu next period masih xada, check balik