GATAL KAKI

Ada tak kat sini, gatal celah² jari kaki masa pregnant? saya 21w. Ya Allah. Gatalnya kaki. Rendam air garam pun tak jalan..Mummy buat apa ye bagi hilang gatal ni. sebelum pregnant tak pernah pun mcm ni. Anak 1st pun xda gatal2. #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu #bantusharing

2 Balas

kalau sy mmg ada gatal kaki klu terendam air lama. sllu guna cream econazine dri sblum pregnant lagi. mmg sapu 1malam je terus esok hilang. kalini masa preg ni kena dua malam sapu baru hilang. harap xmemudaratkan la cream tu pada baby😅

Saya kena masa first trimester haritu. Sampai melecet jari2 semua sbb taktahan garu. Pastu tiba2 hilang.