Pregnant tapi breastfeeding

Ada tak kat sini baby baru umur 9bulan tapi terpregnant dh...dlm masa yg sama tgh breastfeeding...nk teruskan atau stop?#seriusnanya #ingintahu

2 Balas

boleh je truskan , hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

Teruskan sis. Kita pon sama anak 1st nk masuk 10 bulan. Tp perasan since dpt tahu preggy bila pump kt tmpt keje susu drop. So skrg dah stanby fm 👉🏻👈🏻