Anak meragam

Ada tak kat sini baby (baru lahir) meragam tengah malam.. mula dari pukul 12 kadang sampai 4 - 5 pg baru baby nak lena.. lena pon tak sampai 1minit pejam jap je pastu bulat amta tu..bagi susu tak kena gosok2 perut pon tak kena..macam mana ye nak bagi baby lena dengan tenang.#seriusnanya #firstbaby #firstmom #pleasehelp

1 Balas

anak 1st dan anak 3rd sy memang mcm tu. rasa nak tercabut biji mata sy dan suami sebab berjaga setiap malam. masuk umur sebulan biasanya baru ok. anak 2nd paling senang bg sy,sebab tak banyak karenah. senang sgt sy berpantang,tido pun cukup waktu malam.