baby 4bulan

ada tak ibu2 yg baby dia minum susu 2oz jaa?? .sya dah xtau nak buat macam mana baby sya asit mnum susu 2oz ja slebihnya dia xnk .kdang2 jaa 3oz🥲#pleasehelp

4 Balas

Salam puan. Cuba try susu lain atau jumpa dr takut ada masalah kat mulut dia. Sebab anak sy pun taknak minum susu dulu rupanya nk keras gusi 😅

Saya bagi masa dia tido.. boleh habis susu 4oz.. kalau dia jaga, dia x nak habiskan jugak

5mo ago

baby sis bpa bulan? .dia slalu mnum bpa oz?

nursing strike kot..takpun dia nak tukar susu lain..susu tu dh xsedap 😂

Minum susu apa?

5mo ago

similac