Kulit Gatal2 semasa Hamil

Ada tak ibu2 ke or yang tengah preggy lagi sekarang, kulit tu rasa gatal 1 badan. Sekarang ni sy baru nak masuk 16w. Saya tiap masa tergaru sana sini sampai melecet berkudis kulit, tukar sabun yg untuk dry skin dgn letak lotion pun tak ok jugak.. Ada tak siapa2 yg pernah melalui macam ni. Any tips ? #firstmom #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

Saya la tuu 🤣 asal nak tidur je tergaru sampai tak boleh nak tidur..buh minyak angin sampai sebotol pun tak lega..last2 saya mandi before tidur..alhamdulillah lega boleh tidur lena lepas tu 😊