Bersalin czer

Ada tak dkt sini yang bersalin czer dan mengandung pula masa anak kurang dari 2 tahun..dpt bersalin normal tk? Betul ke ada dengar org kata minimum jarak 18 bulan dengan anak sulong dh boleh try normal utk anak kedua?? #Czer#ingintahu#SeriusTanya

1 Balas

Sya brsalin ank no 2 dpt normal..ank first umr setahun stngh..biasanya klau kita x da apa2 msalh doc suggestkn untk norml..sya msa 38w doc bgi pilihan nk czer lgi atau nk try normal.. Sya try je normal..sbb sya dngr pngalamn org czer kli kdua ni lgi sakit..lgi2 klau ank jarak rapat..klau sis x da apa2 mslh try la normal..insyaallah dipermudahkn

2mo ago

Terima kasih sis atas doanya..Sy lega dengar kata2 positif dari sis 😊