Kahak Mommy preg

ada tak cara nak turunkan panas dalam badan time preg mcmni? stress sebab kahak hijau2 non stop meleleh 😭 dah minum air kelapa pun masih rasa panasnya. asyik bersin dan batuk, perut kecut je rse 😭#pleasehelp

1 Balas

Sis, saya dari second trimester smpai skrg dah 35 weeks, batok non stop, selesama on off, kahak every day ada, kdg kuning kdg putih. Dah pegi klinik, mcm2 ubat dh mkn, mcm2 tips dah try, still tak de baik batok, redha je la dgn alahan mngandung kali ni. Penat mmg penat sbb tiap2 mlm ssh nk tido, tp selagi tak beranak, trpksa redha je la 😵‍💫

1y ago

Mmg ada bg ubat, dah cuba dah ubat kk ngn klinik swasta biasa, same je, tak de beza 😅 tu bg sy la.. mmg semua ubat tak de perubahan utk batok saya.. redha aje laaa sy ni demi anak 🥴