drypantz????

hi ada tak anak mommy pakai drypantz drypers, bila anak kencing color kat pampers memang macam pink pink sikit ke eh? anak saya tengah demam. tak perasan pula sebelum ni color pink. tolong bantu saya#bantusharing #firstmom #SeriusTanya

1 Balas

ank menyusu ok x

4w ago

ye..ank umo brp.klau dah blh mnum air bg mnum kerap sbb badan bb panas jd kurang air.klau menyusu kena kerapkan.air kencing pinkish or cam light Kristal tu tanda hydrated