Supplement utk mommies yg lesu lemau. Vitamin atau jamu?

Hi ada suggestion tak apa supplement utk ibu2 kekal bertenaga? Saya ibu yg bekerja dan perjalanan pergi kerja 1 jam, balik pon 1 ja.. Kadang balik terasa lemau letih ja.. Ada suggestion tak? Sekarang saya tengah cuba utk mkn sihat tp masih ada jugak rasa letih tu.. Ada cadangan supplements atau apa2 jamu tak? #bantusharing #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

consult doktor dulu sebelum amik apa2 supplement. kalau pregnant tak boleh sesuka hati makan supplement. jamu lagilah tak boleh time pregnant ni.

4mo ago

saya tak pregnant.. Anak saya 8 bulan dah.. Saya asyik letih sbb keja + perjalanan pergi kerja jauh + balik jaga anak kemas rumah apa.. Salute pada mommies2 yg boleh buat semua tu..