Batuk berterusan hampir 2 bulan

Ada suggestion macam mana nak atasi masalah batuk ? Batuknya berkahak. Saya nampak ada yang suggest ubat batuk Prospan. Selamat ke untuk ibu mengandung ? Saya dah 5 bulan lebih #pleasehelp

2 Balas

ubat²an semasa mengandung sebaiknya rujuk Dr ya puan. Sy pun ada ambik ubat batuk haritu, lepas cek dgn Dr kat klinik. brand zecuff

saya minum air asam jawa. nak kuatkan antibodi, minum susu ibu juga.. itu pndpt sy la