Ketulan lain dalam kantung

Ada sesiapa tau tak? Tadi masa scan tak perasan ada pastu dah balik baru perasan. Lupa tanya doktor.

Ketulan lain dalam kantung
3 Balas

Mesti doktor suruh scan lg..utk kepastian ketulan tu apa..hrp2 berita baik..mungkin twin ke...

11mo ago

Dah tanya doktor haritu. Ada satu je heartbeat. Tu mungkin yolk sac ☺️

Doctor tak bgitau apa2 ke sis?nak tahu ultrasound ni pregnant berapa minggu?

11mo ago

Terima kasih 🥰

tu yolk sac. supply nutrisi dkt baby

11mo ago

Terima kasih awakk!! Saya dah buat research alhamdulillah lega dengar.