Geng 20 weeks

Ada sesiapa sudah scan baby dan tahu jantina pada 20 weeks? :)

9 Balas

Dah 🙋🏻‍♀️ .. terang2 baby tunjuk gender dia.. doktor ckp, okay baby pusing.. pusing.. dengar ckp sgt nk tunjuk 🤭

2y ago

Dkt kk tempat sy scan dua kali.. yg first dia scan dlm week 12-13 weeks.. yg the other one ni scan yg ke 20weeks.. mgkin yg 20weeks dia nk cek gender.. tp if nk scan kat swasta pun bole tiap bulan just sdia duit je la..

Saya masa 16-17 weeks dah dapat nampak jantina baby. Scan dekat kk masa tu, rezeki kot terus nampak jantina baby dah :)

saya 14 weeks dia dah tunjuk dah , pastu 20 weeks scan lagi memang terang2 dia kangkang nampak 😊

Hi Moms, 16 weeks jantina dah boleh nampak. Scan week 20 paling di sarankan. Dah boleh tu.

sy scan 16minggu dah nampak jantina dia , start scan dia dah kangkang tunjuk jantina dia 😅😅

2y ago

aah sis , boy

Baru nak scan 3/8 ni hehee tak sabar jugak☺️

2y ago

Puan, syg haritu dkt KK baby tdo cek pun skjp ja. Alhamdulilahh harini buat detailed scan di clinic swasta nmpk dah jantina🌹

Sy 19 week dh nmpk jantina baby🥰

sy 16 week da detect 😂😂

Boy. 🥰