Makan supplemen putih

Hello ada sesiapa sini sedang menyusui anak? Saya mau tanya boleh kah ambik supplemen putih yg mengandungi Glutathione sebab maklumlah sejak sudah jadi ibu tidak terurus muka pucat sebab tu saya mau ambik supplemen...anak sya mau masuk 3 bulan.. sesiapa yg ada pengalaman tolong share ya#ingintahu #seriusnanya #firstmom

2 Balas

tak perlu kot amik apa apa supplement, lagi2 supplement untuk putih ni.. rosak buah pinggang sendiri je. lagi nak susu anak, kesian anak tu nanti... awak makan makanan berkhasiat, makanan real contoh sayur buah semua tu.. rajin2 exercise, buat senaman ringan, brisk walk... orang lain jadi ibu elok je terurus...

baik sis ambk vit