pregnant tapi period

ada sesiapa pnh alami atau ada pengalaman mcm ni x ? pregnant tp period ? ada apa effect pd ibu n baby tak ?

4 Balas

Tp mmg ade wak y pregnant and bleeding.. Kakak sy sendiri.. 9 bulan wak dia akn bleeding mcm period setiap bulan smpai 5 hari kadang..org kata bunting harimau.. Ank dia skrg darjah 1 dah.. Mgkin rezeki dia kot

1y ago

paling letih klau byk appointment ni btw moga dipermudahkan urusan kita semua ya 🤲🏻

pregnant xboleh period. tu kira bleeding. boleh jadi ancaman keguguran. boleh pg hospital secepat yg mungkin.

1y ago

ikut scan smlm 5weeks

Sy tgh alami skrg. Sy pun tk pasti tp mmg ad yg bunting tp keluar darah. G check baby ok semua ok.

1y ago

hopefully semua baik2 jelah sbb sy preg sblm ni x pnh mcm ni tu yg pelik + risau pun ada

Dr ada bg sis ubat duphaston x? biasa kalau pi swasta dia bg. ritu sy bleeding mkn dupahston

1y ago

@sitihajar awl preg janin sy xsurvive. maybe xda rezeki.. heartbeat stop. but this time sy pregnt lgi, ambik duphaston + ubat cucuk kuat rahim, so far alhamdulillah ok. hopefully Allah pelihara supaya baby sy membesar dgn sihat dan sempurna @daninur sy doakan semuanya baik2 utk awk