Bsp air gula

Ada sesiapa pernah bt bsp sendiri? Brp hrga utk beli alat2 tu? #ingintahu

6 Balas

Saya pun sangkut gdm..yg pertama minum ok..yg ke2 mnm sangkut 8.2...saya mnta ngn nurse kt Kk tuk cek bsp sendri kt umh....saya guna set one touch sama bacaan yg nurse ngn yg saya punya..

Saya sarankan sis beli dengan kkia. sbb ada alat bsp tu bacaan dia tak tepat. Macam saya saya guna brand medisana. 120+ kalau tak silap harga dia kt farmasi. 😁

Sy beli ikut brand yg kk pakai. Sy tanya nurse kk sy tu. Diorg pkai contour plus. Beli yg biasa punya je rm90 satu set semua skali kat Alpro Pharmacy.

1y ago

Saya beli dekat KK rm85. Rasanya shopee jual murah sikit. Pharmacy pon ok je harga. Kalau dekat KK nanti nurse ajar guna. Kalau dekat pharmacy pon sis boleh minta dorg ajarkan

Sya beli kat Shopee je sis murah jugak. 2 mggu sekali chek sndri kat rumah .

sye beli 39.90 kt shopee. brand one touch select plus

1y ago

tu brand one touch select simple plus. awk search je kt shopee.

Saya pun baru beli semalam dekat farmasi , RM75

1y ago

Sama lah, saya beli rm75 je