Risau spoting coklat

Ada sesiapa perna mcm ni x ? Cek doc hsptl klinik luar smua cek ok cuma ada detect kencing kotor ja , tp sblum ni kptihan sy banyak n gatal skrg tgh on antibiotik tp still sama je risau pula, gerakan baby sy dah mulai rasa juga cuma spoting2 coklat2 ni buat sy risau masa kat hsptl doc xambl sample kptihan sy ada yg prna mcm ni x pless bgi pndpta # fist mom maaf gambar mngelikan sdikit

Risau spoting coklat
3 Balas

ad bersama suami ke? kalau lps bersma kluar spotting tu normal

5mo ago

tudia lamanya haha . sbb mcm sy stiap kali bersama ad spotting skit. just kena slow2 jela haha

you berapa weeks pregnant?

Please go to the hospital asap.

5mo ago

tu la risau juga bole pula doc tu ckp semua ok 🙁 tp tgk scan apa semua baby ok