4 minggu 4 hari pregnant.

Ada sesiapa masa pregnant ni tidak dpt tidu tak..sy langsung tidak dpt tidu…x blh lelap mata pun…sy belum p Jumpa Dr lagi…tetapi mungkin minggu ke 5 nak p jumpa DR..sy takut sbb pernah gugur sebelum ni..#ingintahu

1 Balas

ggur berapa minggu? klu bawah 12 minggu rasanya pegi masa 6w keatas saja sbb if scan xde nmpk apa2 lg. for now just limitkan aktiviti, start mkn folic acid

12mo ago

Sy gugur 8 minggu sis…ok sis…naik turun tangga ok tak sis…rumah sy 2 tingkat