Discharge semasa awal pregnancy

ada sesiapa keluar discharge mcm ni tak .ataupun ni masih dikira bleeding juga .atau ini adalah keputihan utk pengetahuan sya mmg mengalami spotting dan pernah bkeeding. skarg sya on ubat kuat rahim .jadi sya mmg monitor la discharge dan spotting yg sya alami .#SeriusTanya #firstmom #bantujawab

Discharge semasa awal pregnancy
3 Balas

Cepat2 jumpa Dr walaupun sikit. Kalau berwarna je kena alert. Takut lama-lama turun darah, macam saya, keguguran.

Sy pun MCM Ni 7w6d

3mo ago

xde

pergi cek

3mo ago

actually sya dah pergi klinik dan hospital dah .mmg doc ada inform dah utk sya monitor kalau ada bleeding yg byk smpai penuh pantyliner / pad doc minta utk ke hosp. dan sekarang sya on medication ubat kuat rahim .jadi sya mmg pantau setiap discharge dan spotting yg kluar .sya cuma nak tau adakah discharge ni dikira bleeding or keputihan yg tidak baik utk ibu mengandung 😊