Bau badan selepas bersalin

Ada sesiapa kat sini yang sama seperti saya? Selepas bersalin banyak sangat berubah pada badan. Yang lain tu saya boleh tahan lagi, mcm sakit badan cepat letih tapi bau badan ni buat saya pening. Saya perasan lepas bersalin saya ada bau badan. Lagi lagi kawasan ketiak. Sedih betul. dah selalu scrub selalu wangi wangikan badan tapi kalau berpeluh mesti berbau. Kenalah pakai deodoran 24 jam. Masa mengandung ketiak saya hitam betul tapi lepas beesalin beransur makin putih alhamdulillah cuma ada bau pulak 😌 mcm mana nk deal ya benda ni jadi malu dekat husband 😮‍💨

1 Balas

pakai natural deodorant. sejak pakai mmg takde bau badan. pakai pagi, petang tak mandi peluh peluh pun ketiak takde bau 🤣